logo
CONTACTE

VII Encontre Musical

El passat divendres 3 de maig els nostres alumnes de Quart de Primària van assistir al VII Encontre Musical de Col·leges Diocesans, a l´auditori a

l´aire lliure de Bunyol.

L´encontre, que reuneix a alumnes de quasi quaranta col·legis de la província de València, tracta d´acostar continguts musicals d´una manera divertida, interactiva i pedagògica. També va participar la banda dels col·legis diocesans (amb el nostre professor Salva Ribis tocant amb el saxo), xiquets de quatre col·legis (inclòs el nostre) i per supost l´omnipresent en aquests encontres Rafa Tatay i altres membres de la Fundació Sant Vicent Màrtir.

El fil conductor d´aquesta jornada va ser la Història de la Música. Després d´una oració i uns cants d´acció de gràcies, es va fer referència a la música prehistòrica (amb la interpretació de “Així va parlar Zaratustra”, de Richard Strauss), la interpretació de la cantiga “Santa Maria Strela do dia” per part dels nostres alumnes de Quart, el recitat   d´uns poemes del Renaixement per part dels alumnes de San Antoni Abad de Canals, l´acte VIII de la Simfonia dels Joguets per part dels alumnes de Nostra Senyora de la Salut de Xirivella, i la “Dansa dels Mirlitons” del     Trencanous de Tchaicowsky. A més, quatre cantants es van disfrassar de monjos i van oferir una entretinguda lliçó sobre les qualitats del so al mateix temps que ens delitaren amb un particular cant gregorià.

La banda va estar present acompanyant moltes actuacions, i també va acompanyar les divertides actuacions de Rafa Tatay, amb el Septimini de Beethoven (“Érase una vez”), la dansa hongaresa número 6 de Bhrams, les “Diferències sobre el cant del cavaller”, la famosa “Tocata i fuga” de J.S.Bach, l´ària de “La reina de la nit” (amb soprano inclosa) de W.A.Mozart, la marxa Radevetsky de J.Strauss, i “En la cova del rei de la muntanya” de la suit Peer Gynt,                d´Edvard Grieg. I a més, una xicoteta estructura cantada de pregunta-resposta en què participaren tots els assistents.

Totes aquestes actuacions van ser de  l´agrat del públic, menut i gran, que assistí a l´auditori. Menció apart mereix     l´actuació dels nostres alumnes que van mostrar una gran compostura i acostaren al segle XXI la música i                     l´espiritualitat de l´època d´Alfons el Savi. Agraïm també des d´ací a la Fundació i als col·legis participants i a la Banda Diocesana per tot l´esforç i per haver-nos fet passar una estona tan agradable, i en un entorn natural tan meravellós.

Deixar un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Pròxims events INFO
Descobreix tots els esdeveniments i últimes notícies del col·legi san jose patronat de tavernes de la valldigna
Tots els events
Últimes notícies
Veure tots
Informació de contacte
Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres
  • C/ Sant Josep nº 58 Tavernes de la Valldigna
  • 96 282 19 16
  • direccio@patronat.es