Menjador

El nostre servei de menjador és complementari al lectiu i pot fer ús tot l’alumnat matriculat al centre. Cobreix una alimentació nutritiva, equilibrada i saludable, emmarcada en un context d’educació per la salut.

El menjador, per tant té una finalitat educativa: ensenyar els/les alumnes a comportar-se a taula, aprendre el maneig dels coberts, plats, gots…. fomentant la convivència, el companyerisme i, al mateix temps, acostumar el/la xiquet/a a menjar tot tipus d’aliments.

Durant bona part del temps de permanència al menjador escolar, els/les alumnes realitzaran una sèrie d’activitats programades i dirigides pels educadors i mestres, que tindran, tant un caràcter educatiu com lúdic i recreatiu.

El servei de menjador funciona mitjançant una empresa de càtering anomenada Safrà Safor SL. encarregada de subministrar els menús diàriament.

A més, s’entrega cada mes als pares un menú amb la informació detallada dels aliments que van a menjar els seus fills i el seu valor nutricional.

L’horari del dinar serà: un 1r torn de 12.45 a 13.40 (Educació Infantil), i un2n torn: 13.40 a 14.30 (Educació Primària)

Extraescolars

Activitats extraescolars  www.educo.org

Departament d’orientació

Activitats, enllaços d’interés

Escola Matinera

Llistat de preus dels uniformes escolar

Pròxims events INFO
Descobreix tots els esdeveniments i últimes notícies del col·legi san jose patronat de tavernes de la valldigna
Tots els events
Últimes notícies
Veure tots
Informació de contacte
Per qualsevol consulta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres
  • C/ Sant Josep nº 58 Tavernes de la Valldigna
  • 96 282 19 16
  • direccio@patronat.es