Qui som

El Col·legi Parroquial “San José” és un centre vinculat a la parròquia del mateix nom, que pertany al grup de Col·legis Diocesans “Fundació Sant Vicent Màrtir”, de l’Arquebisbat de València.

La nostra ideologia està basada en la formació humanística-cristiana i sustentada en els principis de l’Església Catòlica.

En conseqüència amb la trajectòria històrica i l’origen del nostre centre:

  • Concebem l’educació com un servei a la societat i a l’entorn en què està ubicat.
  • Intentem ser un element compensador de desigualtats socials.
  • Pretenem el desenvolupament íntegre de la persona, inspirada en una visió transcendent de l’existència humana i en el principi de dignitat de la persona, característic de l’esperit cristià, concebuda des dels trets cristians: lliure, responsable i feta a imatge de Déu.
  • Fomentem el respecte de l’individu mitjançant la singularitat de cada persona, que és única i irrepetible.
  • Potenciem l’esforç personal de manera que cada alumne aconseguisca el màxim desenvolupament de les seues capacitats i aptituds.

En conclusió, la nostra finalitat és:

“Contribuir al desenvolupament integral de les capacitats personals per a facilitar el coneixement i l’acceptació de sí mateix i la seua integració en l’entorn familiar i social.”

  • Població
  • Estudiants
Població Tavernes de la Valldigna

Tabernes de Valldigna és un municipi de la Comunitat Valenciana, Espanya. Situat al sud-est de la província de València, a la comarca de la Safor. Compta amb 17.485 habitants.

Evolució demogràfica

Tabernes compta amb 17.822 habitants. Segons el cens de 2006, el 7,77% de la població de Tabernes és de nacionalitat estrangera.

EDUCACIÓ INFANTIL

4 Mestres (3 tutors i 1 mestra de reforç)

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

11 Mestres (6 tutors, 5 especialistes i 1 psicòloga)

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

12 professors especialistes i 1 orientadora

PRÒXIMS EVENTS INFO
Descobreix tots els propers esdeveniments del col·legi Sant Jose Patronat
CALENDARI